Paahdetut juurekset

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paahdetut juurekset -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
ugnsrostade rotfrukter

Ainesosat

noin 40 minuuttia
4

annosta

8 kpl varhaisperunaa
4 kpl pientä porkkanaa
4 kpl keltajuurta
2 kpl pientä punasipulia
2 rkl öljyä
1 tl omenaviinietikkaa
1 tl juoksevaa hunajaa
2 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
1 nippu karhunlaukkaa tai pinaattia
  Suolaa ja mustapippuria
  

Valmistus

  1. Pese ja viipaloi perunat puolen sentin viipaleiksi.
  2. Kuori porkkanat, punajuuret ja sipulit ja leikkaa ne pieniksi paloiksi.
  3. Sekoita tilavassa kulhossa öljy, viinietikka, hunaja ja fondi.
  4. Lisää juurekset ja sekoita niin, että kaikki peittyy marinadiin.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla ja laita kaikki uuninkestävään vuokaan.
  6. Paahda juureksia noin 25-30 minuuttia 200 asteessa, kunnes ne ovat kauniin värisiä ja pehmeitä.
  7. Kääntele karhunlaukka/pinaatti joukkoon ja tarjoa heti lisukkeena tai pääsiäisbuffetin osana.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi