Osterivinokkaat sipulisillin sijasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Osterivinokkaat sipulisillin sijasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
svampsill

Ainesosat

noin 30 minuuttia
6

annosta

300 g osterivinokkaita
3 rkl rypsiöljyä
  Hiutalesuolaa
3 kpl punasipulia viipaloituna
Liemi:   
 dl etikkaa, 24% Perstorp
2 dl sokeria
3 dl vettä
1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia, tavallista tai luomua
  Laakerinlehtiä
  Kokonaisia mauste- ja mustapippureita

Valmistus

  1. Laita kaikki ainekset pataan, kiehauta ja hauduta 1 minuutti.
  2. Kaada sienet kauniiseen tölkkiin.
  3. Revi sienet paloiksi, paista nopeasti öljyssä ja mausta hiutalesuolalla.
  4. Valuta sienet talouspaperin päällä.
  5. Laita sienet ja sipulit tölkkiin ja anna tekeytyä muutama päivä jääkaapissa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi