Vegaaninen porkkanalaatikko

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vegaanisen porkkanalaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Perinteinen jouluruoka porkkanalaatikko nyt vegaanisena! Mausta laatikko inkiväärillä

Ainesosat

4

annosta

500 g porkkanoita kuorittuna
 dl vettä
 dl puuroriisiä
 dl kookoskermaa
 rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
1 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
3 rkl kookoshiutaleita
1 rkl öljyä
  Tuoreita yrttejä
  
  

Valmistus

  1. Viipaloi porkkanat noin 1 cm paloiksi. Keitä fondilla maustetussa vedessä miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Nosta kypsät porkkanat reikäkauhalla pois vedestä. Älä kaada keitinvettä pois!
  2. Keitä riisi porkkanoiden keitinvedessä miedolla lämmöllä kypsäksi.
  3. Muussaa porkkanat, vatkaa joukkoon kookoskerma.
  4. Sekoita porkkanaseos ja keitetty riisi keskenään. Lisää inkivääri. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Kaada seos uuninkestävään vuokaan. Ripottele päälle kookoshiutaleet ja öljy.
  6. Paista laatikkoa uunissa 150 asteessa noin 1 tunti. Koristele tuoreilla yrteillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
120
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi