Vegaanisen porkkanalaatikon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia.
Ainesosat
4
annosta
500 g porkkanoita kuorittuna
dl vettä
dl puuroriisiä
dl kookoskermaa
rkl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
1 rkl tuoretta inkivääriä, kuorittuna ja raastettuna
3 rkl kookoshiutaleita
1 rkl öljyä
Tuoreita yrttejä
Valmistus
Viipaloi porkkanat noin 1 cm paloiksi. Keitä fondilla maustetussa vedessä miedolla lämmöllä kannen alla, kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Nosta kypsät porkkanat reikäkauhalla pois vedestä. Älä kaada keitinvettä pois!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.