Suppilovahverogratiini

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sienet ovat syksyn parasta herkkua. Suppilovahveroista saa herkullisen gratiinin yhdessä perunan, porkkanan, sipulin ja kasvisfondin kanssa. Tämä tarjoaa maukasta vaihtelua perinteisille kukkakaali- ja parsakaaligraatineille ja sopii nautittavaksi sellaisenaan tai lisukkeena.

Suppilovahverogratiini – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

Suppilovahverogratiini

Ainesosat

60 min
6

annosta

 perunaa, kuutioituna
 porkkanaa, kuutioituna
 sipuli, hienonnettuna
 Solo-valkosipuli, hienonnettuna
200 g suppilovahveroita, hienonnettuna
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
0.5 tl suolaa
0.5 tl mustapippuria
1 tl hunajaa
2 dl kermaa
1 dl vettä
20 g voita
1.5 rkl vehnäjauhoja
2 tl öljyä
0.5 dl tuoretta timjamia, hienonnettuna
  Juustoraastetta

Valmistus

  1. Laita perunat ja porkkanat uunivuokaan. Kaada sekaan öljy, suola ja mustapippuri. Paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. 
  2. Kuumenna pannu ja paista siinä sienet ilman rasvaa hetken aikaa. Lisää voi, sipuli ja valkosipuli, ja kuullota niitä, kunnes sipuli pehmenee. 
  3. Lisää vehnäjauhot ja paista vielä hetki. Sekoita joukkoon vesi, kerma, hunaja ja kasvisfondi. Anna hautua muutaman minuutin ajan. Lisää lopuksi timjami. 
  4. Kaada kastike perunoiden ja porkkanoiden päälle uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista gratiinia uunissa 30–45 minuuttia, kunnes pinta on kullanruskea ja perunat kypsiä. 
  5. Nauti gratiini sellaisenaan tai esimerkiksi hyvän pihvin lisukkeena.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 1,5 h
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi