Grillattu avokado ilmakuivatulla kinkulla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Glaseeraa kypsät avokadot herkullisella kastikkeella, joka maustetaan valkosipulilla, persiljalla ja kasvisfondilla. Kääri ilmakuivattuun kinkkuun, grillaa uunissa tai grillissä ja nauti herkullisena snacksina hyvän juoman kanssa!

Grillattu avokado ilmakuivatulla kinkulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Grillattu avokado ilmakuivatulla kinkulla

Ainesosat

n. 25 min
6

annosta

3 kpl kypsää avokadoa
9 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
Glaseeraus:   
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, luomua tai tavallista
1 rkl rypsiöljyä
1 tl valkosipulisilppua
2 rkl persiljasilppua

Valmistus

  1. Sekoita glaseerausainekset, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Jaa jokainen avokado 6 lohkoksi ja sivele glaseerauksella.
  3. Kiedo avokadolohkot puoleen kinkkuviipaleeseen ja kiinnitä hammastikuilla.
  4. Grillaa kuumassa uunissa 225 asteessa tai grillissä 3-5 minuuttia, kunnes kinkku saa väriä ja avokado on lämmintä.
  5. Tarjoile välipaloina tai lisukkeena.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 15 minuuttia
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
45 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi