Uunissa paahdetut retiisit

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Uunissa paahdetut retiisit ovat ihastuttava lisuke, joiden hieman makea ja mieto maku hurmaa esimerkiksi salaateissa tai noutopöydässä. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla ja herkullisella kasvisfondilla maustetulla öljyllä.

Uunissa paahdetut retiisit –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia.

Uunissa paahdetut retiisit

Ainesosat

n. 30 min
4

annosta

200 g retiisejä
2 rkl öljyä (oliivi tai rypsi)
  ruohosipulia hienonnettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu

Valmistus

  1. Aseta uuni 200 asteeseen.
  2. Leikkaa retiisien varsi pois. Huuhtele.
  3. Puolita retiisit pituussuunnassa ja sekoita ne kulhossa öljyn, kasvisfondin, suolan ja pippurin kanssa. Kaada uunivuokaan.
  4. Paahda retiisejä uunissa n. 15 minuuttia, kunnes niiden reunat saavat hieman kullanruskean värin.
  5. Sekoita retiisien joukkoon hienonnettu ruohosipuli.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 15 minuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi