Grillatun flank steakin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Ainesosat
25
4
annosta
600 g flank steak -lihaa eli naudan kuvetta
Marinadi
1 rkl juoksevaa hunajaa
1 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
1 rkl japanilaista soijakastiketta
2 rkl rypsiöljyä
1 rkl viinietikkaa
1 tl sambal oelek -chilitahnaa
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Sekoita kaikki marinadin ainesosat keskenään. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Siisti liha. Laita liha ja marinadi pakastepussiin, anna marinoitua vähintään kaksi tuntia. Parhaan lopputuloksen saat marinoimalla yön yli.
Ota liha lämpenemään tuntia ennen grillausta. Grillaa kuumalla lämmöllä, kunnes haluttu paistoaste on saavutettu (medium sisälämpötila n. 54-56 astetta).
Anna lihan vetäytyä (voit kääriä folioon) noin 10 min. Leikkaa ohuiksi siivuiksi poikkisyin. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Tarjoile pikkelöidyn punasipulin ja kylmän kastikkeen kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.