Korealainen kastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ihana kastike aasialaisilla mauilla! Kastikkeeseen tuovat makua Gochujang-chilipasta, soija, valkosipuli, seesamiöljy ja Kanafondi.

Korealainen kastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.

Korealainen kastike

Ainesosat

N. 15 minuuttia
4

annosta

2 dl majoneesia
1 tl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
1 tl valkosipulia, hienoksi raastettuna
2 rkl Gochujang-chilipastaa
1 rkl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
1 tl Bong Touch of Taste Kanafondia

Valmistus

  1. Sekoita kaikki ainekset yhteen.
  2. Tarkista maku suolalla, pippurilla ja fondilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 15 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi