Artisokkarisotto aurinkokuivatulla tomaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
25
4
annosta
1 salottisipuli hienonnettuna
1 valkosipulin kynsi, hienonnettuna
4 rkl oliiviöljyä
dl risottoriisiä
2 dl valkoviiniä
rkl Touch of Taste Kasvisfondia
75 g parmesan-juustoa, raastettuna
8 kpl artisokansydämiä
8 kpl aurinkokuivattua tomaattia
1 babypinaattia
suolaa ja pippuria
Valmistus
Keitä 5 dl fondilla maustettua vettä kuumaksi. Pidä vesi kuumana.
Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä muutama minuutti. Lisää riisi ja kuullota, kunnes riisi on hieman läpikuultavaa. Lisää valkoviini, keitä kunnes viini on imeytynyt riisiin.
Lisää joukkoon kuumaa kasvislientä kauhallinen kerrallaan. Lisää seuraava kauhallinen vasta kun edellinen on lähes kokonaan imeytynyt riisiin. Kypsennä, kunnes riisi on napakan pehmeää eli noin 15-20 min.
Lisää 2 rkl oliiviöljyä ja raastettu parmesaani. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Tarjoile risotto syviltä lautasilta artisokansydänten, aurinkokuivatun tomaatin ja babypinaatin kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.