Parsakaalikeitto halloumi-juustolla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Parsakaalikeitto halloumi-juustolla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Samettisen pehmeässä parsakaalikeitossa maistuu herkullinen kookos ja ripaus chiliä. Tarjoile paistetun halloumin ja kurpitsansiementen kanssa!

Ainesosat

25
4

annosta

 valkosipulin kynsi
 keltainen sipuli
 parsakaalia
2 rkl rypsiöljyä
1 l kookosmaitoa
 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
100 g halloumi-juustoa
4 rkl kurpitsansiemeniä
4 rkl rypsiöljyä
  suolaa ja pippuria
  

Valmistus

  1. Hienonna valkosipuli ja sipuli, pilko parsakaalit pienemmiksi paloiksi (varsi mukaan).
  2. Kuumenna kattilassa 2 rkl rypsiöljyä, ruskista valkosipulia, sipulia ja parsakaalia muutama minuutti.
  3. Lisää kookosmaito ja fondi, anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 min, kunnes parsakaali on pehmeää.
  4. Soseuta keitto tasaiseksi monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Kuutioi halloumi-juusto ja paista kuutiot öljyssä kullanruskeaksi kurpitsansiementen kanssa.
  6. Tarjoile keitto syvistä kulhoista halloumin ja kurpitsansiementen kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi