Paahdettu kurpitsa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paahdettu kurpitsa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
pumpa

Ainesosat

noin 50 minuuttia
6

annosta

1 kpl myskikurpitsa
  Suolaa ja mustapippuria
Glaseeraukseen:   
1 rkl hienoksi raastettua appelsiininkuorta
1 rkl appelsiinimehua
1 rkl sitruunamehua
1 rkl raastettua sitruunankuorta
1 rkl hunajaa
1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
1 dl silputtua karhunlaukkaa (vaihtoehtoisesti 1 dl silputtua lehtipersiljaa + 1 rkl raastettua valkosipulia)
  

Valmistus

  1. Sekoita glaseerausainekset.
  2. Pese ja jaa kurpitsa hienoiksi paloiksi.
  3. Aseta kurpitsapalat uuninkestävään vuokaan.
  4. Sivele päälle runsaasti glaseerausta ja paahda kurpitsaa uunissa 160 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes se on kauniin väristä ja pehmeää.
  5. Valele kurpitsaa paistoliemellä kypsennyksen aikana.
  6. Tarjoile kurpitsa kasvissyöjän pääruokana tai osana pääsiäisbuffettia. (Älä syö kuorta, se on sitkeä ja kova.)
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi