Valkosipulinen glaseerauskastike italialaiseen tapaan

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Italialaisessa valkosipuliglazessa maistuvat aurinkokuivatut tomaatit

Ainesosat

4

annosta

 dl Bong Touch of Taste Italy Vasikanfondia
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl tomaattipyrettä
2 rkl parmesaanijuustoa
1 rkl tuoretta basilikaa, suikaloituna
1 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
2 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja, hienonnettuna
  

Valmistus

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, sekoita tasaiseksi. 
  2. Sivele kastiketta mielellään kolmesti paiston tai grillauksen aikana lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan.
  3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi