Ruohosipulipesto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ruohosipulipeston reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Upean vihreä ruohosipulipesto valmistetaan ruohosipulista

Ainesosat

5
4

annosta

30 g ruohosipulia hienonnettuna
100 g parmesan-juustoa, raastettuna
50 g pinjansiemeniä paahdettuna
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 dl rypsiöljyä
 dl oliiviöljyä
1 tl sitruunankuorta, raastettuna
  suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Laita kaikki ainesosat monitoimikoneeseen ja sekoita. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

Vinkki! Käytä pastan tai grilliruokien kaverina.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi