Punaviini-pippuriglaseerauskastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Punaviini-pippuriglaseerauskastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Maukas glaseerauskastike

Ainesosat

4

annosta

3 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
1 rkl tomaattichilikastiketta
1 rkl punaviiniä
1 rkl fariinisokeria
1 rkl rypsiöljyä
1 rkl pippurisekoitusta
1 kpl valkosipulinkynsiä, murskattuina
  

Valmistus

  1. Mittaa kaikki ainekset kulhoon, sekoita tasaiseksi kastikkeeksi. 
  2. Sivele kastiketta paiston tai grillaamisen aikana mielellään kolmesti lihan, kalan, kasvisten tai broilerin pintaan. 
  3. Ethän grillaa liian kuumalla lämmöllä. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi