Vihreä hernekeitto wasabilla ja kurpitsansiemenillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vihreä hernekeitto wasabilla ja kurpitsansiemenillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Kauniin vihreä tuorehernekeitto maustetaan valkoviinillä ja Touch of Taste Kasvisfondilla. Ripottele päälle wasabipaahdetut kurpitsansiemenet.

Ainesosat

25
4

annosta

 dl kurpitsansiemeniä
 tl wasabitahnaa
1 rkl japanilaista soijakastiketta
1 dl sipulia, hienonnettuna
 rkl voita
2 dl valkoviiniä
6 dl vettä
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
750 g pakasteherneitä
2 dl kuohukermaa
1 dl täysmaitoa
  suolaa ja valkopippuria
  
  
  
  

Valmistus

  1. Paahda kurpitsansiemeniä kuivalla paistinpannulla.
  2. Sekoita wasabi-tahna ja soija, kaada pannulle kurpitsansiementen joukkoon. Anna kiehua kuivaksi ja siirrä jäähtymään leivinpaperin päälle.
  3. Kuullota sipuli voissa pehmeäksi. Lisää joukkoon valkoviini, vesi ja fondi. Lisää herneet, anna kiehua muutama minuutti.
  4. Soseuta keitto tasaiseksi. Lisää joukkoon kerma ja anna keiton kiehua hieman kasaan. Mausta suolalla, valkopippurilla ja fondilla.
  5. Säästä noin desilitra keittoa, jonka joukkoon vatkaa kylmä maito.
  6. Tarjoile keitto maitovaahdon ja rapeiden kurpitsansiementen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi