Possu-kantarellipannu

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Possu-kantarellipannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Yksi rakastetuimpia reseptejämme! Helppo arkiruoka syntyy yhdessä pannussa ja tarjotaan perunoiden tai lohkoperunoiden kanssa.

Ainesosat

4

annosta

400 g porsaanfileitä
2 dl crème fraîchea
1 rkl voita
 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
50 g kantarelleja
10 kpl kirsikkatomaatteja
15 g tuoretta timjamia (1 rkl)
  

Valmistus

  1. Leikkaa porsaanfileet 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  2. Paista pannulla yhdessä kantarellien kanssa kullanruskeiksi. 
  3. Vispaa creme fraiche ja kantarellifondi sekaisin. 
  4. Kaada seos lihojen ja kantarellien päälle pannulle. 
  5. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
  6. Sekoita joukkoon puolitetut tomaatit ja ripottele pinnalle revityt timjaminlehdet. 
  7. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 h
arvosana (0)
0.0/5
Noin 20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi