Graavattu siika, nieriä tai taimen

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kokeile valmistaa graavikalaa itse tällä herkullisella graavausohjeella, joka sopii erinomaisesti siialle, nieriälle tai taimenelle. Mausta tuoreella persiljalla, sitruunankuorella, tillillä ja Kasvisfondilla!

Graavattu siika, nieriä tai taimen –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Graavattu siika, nieriä tai taimen

Ainesosat

n. 30 min valmistelu + graavaus
4

annosta

600 g siikaa, nieriää tai taimenta fileenä
2 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
1 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
3 rkl sokeria
1.5 rkl suolaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia

Valmistus

  1. Nypi kalasta ruodot pois käyttäen apuna esimerkiksi ruotopihtejä.
  2. Sekoita tuoreet yrtit, suola, sokeri ja fondi. Ripottele seos kalafileen päälle.
  3. Anna fileen olla huoneenlämmössä noin tunti, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
  4. Kääri filee tiukkaan pakettiin tuorekelmun avulla ja anna kalan suolaantua jääkaapissa noin vuorokausi. Käännä kalapakettia muutama kerta graavauksen aikana, jotta kala suolaantuu tasaisesti.
  5. Leikkaa filee ohuiksi siivuiksi ja tarjoile!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi