Toast skagen

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Toast skagenin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Klassinen toast skagen eli katkarapuleipä on herkullinen pikkusuolainen

Ainesosat

20
4

annosta

200 g katkarapuja kuorittuna ja valutettuna
4 rkl majoneesia
2 rkl crème fraichea
1 tl Touch of Taste Hummerifondia
2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria
 paahtoleipää
  voita
  sitruunaa, viipaleina
  

Valmistus

  1. Hienonna katkaravut. Sekoita hienonnetut katkaravut, majoneesi, ranskankerma, fondi, salottisipuli ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Leikkaa paahtoleipäviipaleista juomalasin avulla pyöreät viipaleet. Paista leipäviipaleita voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  3. Täytä leivät katkaraputäytteellä ja tarjoile sitruunaviipaleen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi