Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarellivoita

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paahdettua juuriselleriä, polentaa ja kantarellivoita -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Paahdettu juuriselleri on herkullinen kasvisruoka

Ainesosat

4

annosta

 kg juuriselleriä
Polenta:   
1 l vettä
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
 dl polentasuurimoita
100 g parmesaanijuustoa, raastettuna
1 tl tryffeliöljyä
Kantarellivoi:   
75 g suolatonta voita
1 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
1 tl soijakastiketta
  tuoretta salviaa
  
  
  
  

Valmistus

Juuriselleri:

  1. Harjaa juuriselleri puhtaaksi juuresharjalla juoksevan veden alla. Poista hiekkaiset, multaiset sekä vioittuneet osat.
  2. Laita selleri kokonaisena uunivuokaan ja paista sellaisenaan uunissa n. 2-2,5 tuntia 175°C:ssa, kunnes se on läpeensä kypsynyt pehmeäksi. Käytä lihalämpömittaria, juuriselleri on valmis, kun sisälämpötila on 85°C.

Polenta:

  1. Kiehauta vesi ja mausta se fondilla. Lisää polentaryynit joukkoon ja hauduta n. 7-8 min. Sekoita lopuksi raastettu juusto joukkoon. Mausta suolalla sekä halutessasi tryffeliöljyllä.

Kantarellivoi:

  1. Ruskista voi paksupohjaisessa pannussa kullanruskeaksi. Sekoita Kantarellifondi ruskistetun voin joukkoon ja laita seos hetkeksi sivuun.

 

Tarjoilu:

  1. Jaa selleri annospaloihin ja asettele palat lautasille. Laita polentaa sekä lämmintä fondi-voita päälle.
  2. Koristele tuoreella salvialla ja tarjoa.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi