Tuore pasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tuorepastan reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Kokeile kolmen raaka-aineen tuorepastaa kotona! Helppo ohje

Ainesosat

45
4

annosta

5 dl durumvehnä
4 kpl kananmunia
1 rkl vettä
  

Valmistus

  1. Mittaa jauho leivinpöydälle ja tee keskelle suuri kuoppa.
  2. Riko kananmuna kuoppaan ja vispaa se haarukalla rikki. 
  3. Kääntele jauho kananmunaan haarukalla pienissä erissä.
  4. Jauhota kädet, kun massa alkaa muuttumaan taikinaksi. Vaivaa taikina tasaiseksi, sileäksi ja joustavaksi noin 10 minuutin ajan. 
  5. Peitä taikina kelmulla ja anna sen levätä vähintään 30 minuuttia jääkaapissa ennen sen rullaamista pastakoneella.
  6. Rullaa taikina pastakoneella. Muotoile halutunlaiseksi.
  7. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä noin 3 minuuttia tai kunnes se on sopivan 'al dente'.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
40 min, josta 30 min grillissä
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi