annosta
Fetakreemi:
1.Murustele fetajuusto, sekoita sen joukkoon crème fraiche ja Kasvisfondi.
2.Siirrä jääkaappiin maustumaan.
Uunijuurekset:
1.Kuori ja paloittele kelta- ja punajuuret. Kuori sipulit. Siirrä kasvikset uunivuokaan.
2.Sekoita rypsiöljy, valkoviinietikka ja fariinisokeri keskenään. Kaada seos kasvisten päälle uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
3.Paahda kasviksia 200 asteisessa uunissa 25-30 min, kunnes juurekset ovat pehmeitä. Sekoita juureksia välillä paistamisen aikana.
4.Sekoita babypinaatti paahdettujen kasvisten joukkoon. Tarjoile lämmitetyiltä lautasilta fetakreemin kanssa!
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.