Tomaatti-valkosipulipasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullinen ja nopeasti valmistuva kasvispasta kirsikkatomaateilla ja valkosipulilla maustetaan tuoreella basilikalla ja viimeistellään parmesaaniraasteella.

Tomaatti-valkosipulipasta– reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Tomaatti-valkosipulipasta

Ainesosat

15 min
4

annosta

4 annosta keitettyä pastaa esim. linguinea tai spagettia
 sipulia, hienonnettuna
2 rs kirsikkatomaatteja
1 dl tuoretta basilikaa
2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 dl oliiviöljyä
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
2 dl parmesan-juustoa, raastettuna
  Suolaa ja pippuria
  
  

Valmistus

  1. Kuumenna 2 rkl oliiviöljyä paistokasarissa. Kuullota sipulia ja valkosipulia öljyssä noin 5 min.
  2. Lisää tomaatit ja anna kypsyä muutama minuutti.
  3. Lisää joukkoon fondi, keitetty pasta, basilika ja loput oliiviöljystä.
  4. Kuumenna. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Tarjoile lämpimiltä lautasilta ja viimeistele halutessasi parmesan-raasteella.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi