Lohta latinalaiseen tapaan -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Ainesosat
4
annosta
600 g lohifilettä
1 rkl sormisuolaa
3 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
5 dl vettä
1 rkl valkoviinietikkaa
500 sahramia, 1 pkt
3 kpl tähtianiksia
1 tl Sambal Oelek -maustetta
1 kpl appelsiinia
1 kpl sitruunaa
1 kpl punaista paprikaa
1 kpl keltaista paprikaa
3 rkl hyvälaatuista oliiviöljyä
suolaa
4 kpl kevätsipulia
Valmistus
Leikkaa lohi noin kahdeksaan palaan. Paahda nopeasti kuumalla pannulla suolassa. Laita palat korkeareunaiseen vuokaan.
Kuumenna kattilassa vesi, fondi, valkoviinietikka sekä kaikki mausteet.
Pese sitrukset ja raasta kuori hienoksi, purista mehu ja lisää liemen joukkoon.
Leikkaa paprikat suuriksi kuutioiksi ja lisää kattilaan. Vispaa joukkoon oliiviöljy ja mausta suolalla.
Kaada liemi lohen päälle ja laita kylmään. Anna olla kylmässä mielellään pari tuntia ennen tarjoamista. Suikaloi kevätsipuli ja koristele lohi ennen tarjoamista.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.