Kermainen broileri-sienipata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kermaisen broileri-sienipadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.
Ihanan täyteläinen broileri-sienipata on herkullinen arkiruoka. Käytä kastikkeeseen haluamiasi sieniä ja mausta Touch of Taste Kantarellifondilla.

Ainesosat

4

annosta

500 g broilerifileitä
1 kpl keltasipulia
200 g tuoreita herkkusieniä tai kantarelleja
1 kpl valkosipulinkynsiä
  rypsiöljyä ja voita paistamiseen
2 dl vettä
 dl kermaa
 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
  maissitärkkelystä suurusteeksi
  ruohosipulia koristeeksi
  

Valmistus

  1. Leikkaa broilerinliha isohkoiksi patakuutioksi. 
  2. Raasta valkosipuli raastinraudalla ja hiero broilerikuutioiden pintaan. 
  3. Paloittele sienet ja sipuli sopivan kokoisiksi paloiksi.
  4. Kuumenna paistinpannu ja ruskista broilerikuutiot öljyssä kullanruskeiksi. 
  5. Vähennä lämpöä ja lisää nokare voita sekä kasvikset. Jatka ruskistamista, kunnes sipuli ja sienet ovat saaneet hyvän värin. 
  6. Lisää vettä niin paljon, että lihat peittyvät, kiehauta. 
  7. Lisää fondi ja kerma, anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia, jotta kaikki maut ovat tulleet esiin ja liha on läpeensä kypsää.
  8. Suurusta veteen sekoitetulla maissitärkkelyksellä.
  9. Mausta vastajauhetulla mustapippurilla ja lisää halutessasi fondia. 
  10. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

80 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
n. 35 min
arvosana (0)
0.0/5
50 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi