Hummeri-skagen

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hummeri-skagenin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Hummeri-skagen on ylellinen versio klassisesta toast skagenista. Tyylikäs alkupala

Ainesosat

20
4

annosta

 keitettyä hummeria à 400g
4 rkl majoneesia
2 rkl crème fraichea
 Touch of Taste Hummerifondia
2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
2 rkl salottisipulia, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria
 paahtoleipää
  voita
  sitruunaa, viipaleina
  

Valmistus

  1. Irrota hummerista sakset ja pyrstö. Avaa selkäkilpi. Säästä sakset koristelua varten. Ota muu liha talteen ja poista pyrstöistä suoli. Hienonna hummerin liha.
  2. Sekoita hummerin liha, majoneesi, ranskankerma, fondi, salottisipuli ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Halkaise paahtoleipäviipaleet kulmasta kulmaan, jotta saat kolmion muotoisia viipaleita. Paista leipäviipaleita voissa, kunnes ne ovat kullanruskeita.
  4. Täytä leivät hummeritäytteellä, asettele tarjolle hummerin saksien ja sitruunaviipaleen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi