Turskamuhennos

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Turskamuhennos -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
Turskamuhennos

Ainesosat

noin 20 minuuttia
2

annosta

250 g turskafileetä
  1 tölkki / 400 ml kookosmaitoa
1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
 rkl punaista currytahnaa
1 kpl keltainen paprika
 sokeriherneitä
2 kpl salottisipulia
1 rkl rypsiöljyä
  Suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun:   
  Riisiä tai muhennettua perunaa

Valmistus

  1. Jaa turska pienempiin osiin.
  2. Siisti sokeriherneet ja paprikat.
  3. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi.
  4. Paista sipulia minuutin ajan öljyssä, sekoita currytahna joukkoon ja kypsennä seosta vielä 1 minuutti.
  5. Kaada sekaan kookosmaito ja fondi ja anna kiehua hiljalleen vielä 5 minuuttia.
  6. Viimeistele lisäämällä kala ja paprikat ja kiehauta.
  7. Muhennos on valmis, kun kala on kuumaa, mutta ei ylikypsää.
  8. Mausta suolalla ja pippurilla.
  9. Tarjoa riisin tai perunoiden kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi