Bongin wasabisilli

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Silli saa tämän vuoden joulupöydässä aasialaisen säväyksen! Tämä maukas versio perinteisestä jouluherkusta saa ihanaa potkua wasabista ja inkivääristä. Lisäraikkautta tuovat limen kuoret. Wasabisilli valmistuu nopeasti valmiista sillifileistä, mutta maut kehittyvät vielä paremmaksi, kun sen antaa hieman tekeytyä.

Bongin wasabisilli – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondi.

Bongin Wasabisilli

Ainesosat

10 min
8

annosta

2 pkt sillifileetä n. 400-500 g
1.5 dl crème fraichea
1 dl kermaviiliä
1 rkl wasabitahnaa
0.5 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
1 nippu ruohosipulia
 limen kuori raasteena
0.5 rkl inkivääriä hienona raasteena

Valmistus

  1. Sekoita keskenään crème fraiche, kermaviili, wasabi, fondi, ruohosipuli, lime ja inkivääri.
  2. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Valuta sillistä ylimääräinen neste pois, pilko se pieniksi paloiksi ja sekoita kastikkeen joukkoon.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia + marinointiaika
arvosana (0)
0.0/5
2
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi