Hiillostetut kampasimpukat, Crème Ninon ja tryffelivaahto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hiillostetut kampasimpukat, Crème Ninon ja tryffelivaahto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.
Juhlava alkupala syntyy hiillostetuista kampasimpukoista

Ainesosat

4

annosta

8 kpl kampasimpukoita
3 dl kuohukermaa
3 dl maitoa
500 g vihreitä herneitä
2 kpl maa-artisokkia
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
2 dl kuohukermaa, vaahdotettuna
  loraus shampanjaa
  neutraalin makuista ruokaöljyä
  suolaa ja pippuria
  

Valmistus

  1. Irrota simpukoista niissä kiinni oleva pieni lihas. Laita kampasimpukat hetkeksi sivuun talouspaperin päälle.
  2. Keitä herneet kerman ja maidon seoksessa muutaman minuutin ajan, kunnes herneet ovat pehmenneet. Soseuta tasaiseksi pyreeksi.
  3. Kuori, paloittele ja keitä maa-artisokat pehmeiksi kerman ja maidon seoksessa. Soseuta tasaiseksi vaahdoksi. Mausta tryffeliöljyllä, suolalla ja pippurilla.
  4. Kääntele vaahdotettu kerma hernesoseen joukkoon täyteläiseksi keitoksi. Mausta fondilla, shampanjalla, suolalla ja pippurilla.
  5. Paista kampasimpukat nopeasti paistinpannulla keskikuumalla lämmöllä.
  6. Tarjoa hernekeiton, eli Crème Ninon'n kanssa.

 

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi