Lehtikaali-lohipasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hyödynnä joulun kalapöydän ylijäämät tässä helpossa ja nopeassa hävikkipastassa, johon tulee lehtikaalia sekä graavi-, kylmä- tai lämminsavustettua lohta. Kermaisen kastikkeen kruunaa sitruuna ja Kasvisfondi.

Lehtikaali-lohipasta –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Lehtikaali-lohipasta

Ainesosat

20 min
4

annosta

200 g lohta – kylmäsavustettua, lämminsavustettua, graavilohta tai paistettua – käytä mielellään useaa laatua
100 g lehtikaalia
 sipuli
2 rkl voita
400 g pastaa, esim. tagliatelle
2 dl kermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
 sitruunan kuori raasteena

Valmistus

  1. Keitä pasta al dente pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta, mutta säästä osa keitinvedestä.
  2. Leikkaa lohi pieniksi paloiksi ja silppua sipuli ja lehtikaali.
  3. Kuullota sipulia ja lehtikaalia muutama minuutti voissa. Lisää keitetty pasta, lohipalat, sitruunan kuori, kerma ja fondi.
  4. Kiehauta ja sekoita varovasti.
  5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Jos pasta tuntuu liian ”kuivalta”, lisää tilkka keitinvettä.
  6. Tarjoile valmis pasta heti lämpimiltä lautasilta.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
75
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
90
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi