Silliä kananmunan ja maustevoin kanssa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Silliä kananmunan ja maustevoin kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Maukas silliruoka puikulaperunoilla ja kananmunilla. Tämä helppo kalaruoka tarjoillaan Kalafondilla viimeistellyn ruskistetun voin kanssa.

Ainesosat

4

annosta

8 kpl perunoita esim. puikulaperunoita
4 kpl Matjessillifileitä
2 kpl kananmunia kovaksi keitettyinä
50 g voita
2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
2 rkl ruohosipulia, hienonnettuna
  
  

Valmistus

  1. Keitä perunat kuorineen. Kuori ja viipaloi ne ohuelti, kun ne ovat jäähtyneet. Laita perunaviipaleet vuokaan. 
  2. Keitä kananmunat koviksi. 
  3. Leikkaa kokonaiset sillifileet (matjessilli tai sipulisilli) miltei läpi saakka paloiksi, ne saavat mielellään olla kiinni toisissaan. 
  4. Laita sillit perunaviipaleiden päälle.
  5. Pilko kananmuna pienemmiksi paloiksi ja levitä tasaisesti kalan pinnalle.
  6. Ruskista voita pannulla niin kauan, kunnes se ei enää kuohu. Siivilöi voi suodatinpaperin läpi. 
  7. Sekoita fondi voisulaan.
  8. Kaada voi-fondiseos sillin päälle ja viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla. 
  9. Tarjoa haaleana.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (1)
3.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi