Dijonsilli

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Dijonsillin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Dijonsilli

Ainesosat

20
8

annosta

450 g Matjessillifileetä paloina valutettuna
Liemi:   
2 dl makeaa suomalaista sinappia
4 rkl Dijon-kokojyväsinappia
1 dl sokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
 tl Touch of Taste Kasvisfondia
 dl rypsiöljyä
  valkopippuria, jauhettuna
1 dl tuoretta tilliä, hienonnettuna
  

Valmistus

1. Valuta sillifileet huolellisesti.
2. Sekoita sinapit, sokeri, valkoviinietikka ja Touch of Taste Kasvisfondi keskenään. Kaada öljy ohuena nauhana seoksen joukkoon, vispaten samalla. Mausta valkopippurilla ja tuoreella tillillä.
3. Nosta valutetut sillifileepalat liemen joukkoon ja siirrä seos lasipurkkiin.
4. Anna dijonsillin maustua jääkaapissa vähintään muutama tunti ennen tarjoilua.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
50
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi