Omena-piparjuurisose

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Omena-piparjuurisoseen reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeisteillä lopuksi ruokaan herkullisen vivahteen lorauksella fondia. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka fondia ja mausta kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.
Raikas ja makea omena-piparjuurisose sopii erinomaisesti porsaanlihan kumppaniksi. Kokeile syksyllä

Ainesosat

0

annosta

1 kg omenoita (kuorittuna lohkottuna ja siemenet poistettuna)
3 dl taloussokeria
2 rkl sitruunamehua
1 tl sitruunahappoa
 tuoretta piparjuurta
  
  
  

Valmistus

  1. Kuori, lohko ja poista siemenet omenoista. Laita lohkot pataan sokerin kanssa. Kaada päälle 1 dl vettä sekä sitruunamehu.
  2. Keitä miedolla lämmöllä, kuori vaahto ja anna omenoiden hautua 15 min. ajan. Sekoita muutaman kerran.
  3. Kun omenat ovat soseutumassa, lisää sitruunahappo ja sekoita voimakkaasti. Laita sose puhtaisiin lasitölkkeihin ja säilytä kylmässä.

Vinkki! Jos tarjoat sosetta porsaanlihan kanssa, siihen voidaan lisätä hieman raastettua piparjuurta. Se sopii erinomaisesti porsaalle.

 

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 45 min uunissa
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min valmistelu + graavaus
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi