Kalapata purjolla ja tillillä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Nopea, maitopohjainen kalapata vaalealla kalalla, purjosipulilla ja herneillä saa herkullista makua tillistä ja kalafondista.

Kalapata purjolla ja tillillä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Kalapata purjolla ja tillillä

Ainesosat

25 min, josta 5 min keittoaikaa
4

annosta

600 g vaaleaa kalafileetä, nahatonta ja ruodotonta
 sipuli silputtuna
2 dl pakasteherneitä
200 g purjosipulia
2 rkl voita
1 dl tilliä hienonnettuna
6 dl maitoa (voidaan korvata kasvipohjaisella vaihtoehdolla)
2 dl kermaa (voidaan korvata kasvipohjaisella vaihtoehdolla)
1.5 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
2 rkl maissitärkkelystä

Valmistus

  1. Leikkaa kala 1,5 x 1,5 cm kokoisiksi paloiksi.
  2. Kuullota sipuli, herneet ja pilkottu purjosipuli muutama minuutti öljyssä. Lisää maito, kerma ja fondi. Suurusta kastike maissitärkkelyksellä, joka on sekoitettu pieneen määrään vettä.
  3. Lisää sen jälkeen kalapalat, kiehauta ja ota pois liedeltä. Anna kastikkeen levätä joitain minuutteja, kunnes kala on läpikypsää.
  4. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Viimeistele tuoreella tillillä ja tarjoile keitettyjen perunoiden kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi