Parsakaalikeitto kookosmaidolla ja tofulla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Parsakaalikeitto kookosmaidolla ja tofulla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
broccolisoppa

Ainesosat

noin 20 minuuttia
4

annosta

500 g parsakaalia
1 kpl keltainen sipuli
1 kpl valkosipulinkynsi
 tl sambal oelek tai punaista chilikastiketta
5 rkl rypsiöljyä
4 dl kookosmaitoa
2 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia, mieluiten luomu
100 g pinaattia
  Puristettu sitruuna
100 g tofua
  Tuoreita yrttejä
  Suolaa
  
  
  
  

Valmistus

  1. Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli, leikkaa parsakaali 2 cm:n paloiksi.
  2. Paista vihannekset 2 rkl öljyssä muutaman minuutin ajan, lisää sitten 5 dl vettä, kookosmaito ja Touch of Taste fondi.
  3. Anna kypsyä hiljalleen noin 10 minuuttia, kunnes parsakaali on pehmeää.
  4. Lisää pinaatti ja sambal oelek/chilikastike.
  5. Soseuta vihannekset sauvasekoittimella tai sähkövatkaimella kattilassa.
  6. Mausta suolalla ja sitruunalla.
  7. Leikkaa tofu pieniksi kuutioiksi, valuta neste pois ja paista ne sitten rapeaksi jäljellä olevassa öljyssä.
  8. Tarjoile keitto kulhossa, ripottele tofu päälle ja lisää tuoreita yrttejä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi