- Leikkaa liha noin 2 x 2 cm paloiksi.
- Viipaloi sipulit ja leikkaa pancetta* paloiksi.
- Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista lihaa, sipulia ja pancettaa muutaman minuutin ajan.
- Levitä jauhoja, cayennepippuria ja paprikajauhetta lihan päälle ja anna ruskistua vielä muutaman minuutin ajan.
- Lisää valkoviini ja sambal oelek, anna kiehua hieman kokoon.
- Pilko ja lisää suklaa hieman kerrallaan sekoittaen.
- Lisää fondi ja laimenna vedellä, kunnes lihan pinta peittyy.
- Anna ruoan kiehua miedolla lämmöllä noin tunnin ajan.
- Mausta suolalla, pippurilla, viinietikalla ja halutessasi fondilla.
- Poista yrtit ja tarjoa.
Vinkki! Tarjoa leivän ja riisin kanssa.
*Jos pancettaa ei löydy kaupasta, sen voi korvata pekonilla.