Pastaa, lotha ja herneitä

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Fantastinen pasta, lohella, herneillä ja kermaisella juustokastikkeella. Nopeaa ja helppoa, ruokaa joka kutkuttaa makuhermoja, vain muutamalla raaka-aineella! Höysteenä tietysti maistuvaa Kalafondia.

Pastaa, lotha ja herneitä –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Pastaa, lohta ja herneitä

Ainesosat

Alle 15 minuuttia
4

annosta

4 annosta pastaa, keitettynä
200 g tuoretta lohta
2 rkl rypsiöljyä
100 g vihreitä herneitä
2 dl crème fraîchea
1 rkl Bong Touch of Taste kalafondia
1 dl parmesaania, raastettuna
1 dl persiljanlehtiä, silputtuna
  Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kuutioi lohi, lämmitä öljy isossa paistinpannussa.
  2. Paista lohet nopeasti ja lisää herneet ja keitetty pasta.
  3. Valmista kastike lisäämällä fondi ja crème fraiche, kehauta.
  4. Ohenna kastike muutamalla ruokalusikallisella vettä jos kastike on liian paksua.
  5. Sekoita varovasti joukkoon juusto ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Koristele hienonnetulla persiljalla ja tarjoile pasta.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 10 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 10 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi