Uunissa paistettua lohta ja kaalisalaattia

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Uunissa paistettua lohta ja kaalisalaattia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
lax

Ainesosat

noin 40 minuuttia
6

annosta

 kg lohta nahallista mutta ruodotonta
1 dl hienonnettuja kurpitsan- ja auringonkukansiemeniä
Glaseeraukseen:   
1 kpl valkosipulinkynsi silputtuna
 dl omenamehua
1 dl ketsuppia
1 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
1 rkl japanilaista soijakastiketta (Mrs Cheng’s)
 dl omenaviinietikkaa
1 dl fariinisokeria
Kaalisalaatti:   
250 g silputtua lehtikaalia (poista paksut osat)
2 rkl sitruunamehua
1 rkl juoksevaa hunajaa
3 rkl rapsiöljyä
1 dl granaattiomenan siemeniä
  Suolaa ja pippuria
Fetatahna:   
 dl jogurttia
200 g fetajuustoa
1 rkl hunajaa
 rkl sitruunamehua
1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
  Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita glaseerausainekset.
  2. Mausta voimakkaan ja tasapainoisen makuiseksi.
  3. Sivele lohen päälle runsaasti glaseerausseosta ja paahda lohta 200 asteessa noin 15-20 minuuttia, kunnes se on lämmin ja irtoaa nahasta.
  4. Sekoita kaikki kaalisalaattiainekset ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Sekoita voimakkain liikkein niin, että kaali hajoaa hieman ja maut tasoittuvat.
  6. Yhdistä kaikki kastikeainekset ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Tarjoile lohi vastapaistettuna salaatin ja kastikkeen kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi