Kermainen kalapata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kermaisen kalapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Täyteläinen kalapata valmistetaan lohesta ja turskasta. Mausta Touch of Taste Hummerifondilla ja viimeistele tuoreella tomaatilla ennen tarjoilua.

Ainesosat

15
4

annosta

250 g lohifileetä
200 g turskafileetä
 purjosipulia
 keskikokoista perunaa
3 rkl rypsiöljyä
 rkl Touch of Taste Hummerifondia
1 rkl tomaattipyreetä
8 dl täysmaitoa
2 dl kermaa (vähintään 4% rasvaa)
2 dl tuoretta tomaattia, kuutioituna
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuori perunat ja viipaloi ne noin 2 mm paksuisiksi siivuiksi. Huuhtele ja pilko purjosipuli.
  2. Pilko lohi- ja turskafileet noin 1*1 cm kuution kokoisiksi paloiksi.
  3. Kuullota purjoa, perunoita ja tomaattipyreetä muutama minuutti öljyssä. Lisää kattilaan maito, kerma ja Touch of Taste fondi. Keitä miedolla lämmöllä 7-9 min, kunnes perunat ovat pehmenneet.
  4. Lisää kuutioitu kala ja kiehauta. Siirrä pata sivuun liedeltä. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  5. Tarjoile pata syvistä kulhoista ja viimeistele tomaattikuutioilla!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi