Maapähkinä-Lohi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maukas lohi helpolla maapähkinävoi marinadilla. Sekoita Bong Touch of Taste -kasvisfondi muiden marinadin ainesosien kanssa ja anna lohen maustua. Paista lohi uunissa ja tarjoa tuoreen chilin sekä korianterin kanssa.

Maapähkinä-Lohi –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä Chef Wallinin kanssa.

Maapähkinä-Lohi

Ainesosat

30 min
4

annosta

700 g lohta/kirjolohta (700-1000 g)
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
1 rkl sitruunamehua
1 rkl maapähkinävoita
1 rkl hunajaa
1 rkl Srirachaa
1 rkl paahdettua seesamiöljyä
2 tl suolaa
0.5 tl mustapippuria
  Korianteria
  Seesamin siemeniä
  Chiliä

Valmistus

  1. Sekoita kulhossa kasvisfondi, sitruunamehu, maapähkinävoi, hunaja, seesamiöljy, sriracha, suola ja musta pippuri.
  2. Laita lohi uunivuokaan ja kaada marinadi lohen päälle. Peitä kelmulla ja anna marinoitua vähintään 2 tuntia jääkaapissa.
  3. Poista lohesta ylimääräinen marinadi. Ripottele päälle seesamin siemeniä ja paista 225 asteisessa uunissa n.20 minuuttia
  4. Koristele lopuksi korianterilla, chilillä ja raastetulla sitruunan kuorella. Lisää suolaa myös tarvittaessa ennen tarjoilua.
  5. Nauti esimerkiksi perunamuusin kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 35 minuuttia + 2 tuntia marinointiin
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi