Kermainen rapusalaatti omenalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kermainen rapusalaatti saa ihanaa rapeutta omenasta ja selleristä. Mausta sinapilla, sitruunalla ja Kasvisfondilla ja tarjoile leivän päällä juhlavana alkupalana esimerkiksi uudenvuoden illallisella.

Kermainen rapusalaatti omenalla –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia.

Kermainen rapusalaatti omenalla

Ainesosat

15 min
4

annosta

200 g ravunlihaa (taskurapu), saksilihaa tai kokonaisia rapuja
1 kpl punainen omena
1 kpl lehtisellerin varsi (ei kokonainen lehtiselleri)
0.5 kpl sipuli
1 nippu lehtipersiljaa
2 tl raastettua sitruunan kuorta
1 rkl kokojyväistä Dijon-sinappia
0.5 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia
1 dl majoneesia

Valmistus

  1. Huuhtele ja pilko omena ja selleri pieniksi paloiksi. Silppua sipuli ja hienonna puolet lehtipersiljasta.
  2. Hienonna ravunliha ja sekoita siihen kulhossa sinappi, majoneesi, sitruunan kuori sekä omena- ja selleripalat. Lisää fondi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Tarjoile rapusalaatti paahtoleivillä, tummalla leivällä, esim. saaristolaisleivällä tai salaatin kera.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi