Glaseerauskastike kalalle

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Makean tulisessa kalan glaseerauskastikkeessa maistuu mango, chili ja lime. Kastike viimeistellään herkullisella Hummerifondilla, joka tuo raaka-aineiden maut uudelle tasolle!

Glaseerauskastike kalalle -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.

Glaseerauskastike kalalle

Ainesosat

Alle 10 min
4

annosta

1 kpl limeä
0.5 kpl punaista chilipaprikaa
2 dl mango chutney'a
1 dl tuoretta tai pakastettua mangoa
1 rkl Touch of Taste Hummerifondia
  
  
  

Valmistus

  1. Pese lime, raasta kuori ja purista mehu.
  2. Hienonna chilipaprika.
  3. Yhdistä kaikki ainekset.
  4. Leikkaa mango pieniksi kuutioiksi.
  5. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
35 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi