Glaseerauskastike kalalle

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Glaseerauskastike kalalle -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Makean tulisessa kalan glaseerauskastikkeessa maistuu mango

Ainesosat

4

annosta

1 kpl limeä
 kpl punaista chilipaprikaa
2 dl mango chutney'a
1 dl tuoretta tai pakastettua mangoa
1 rkl Touch of Taste Hummerifondia
  
  
  

Valmistus

  1. Pese lime, raasta kuori ja purista mehu.
  2. Hienonna chilipaprika.
  3. Yhdistä kaikki ainekset.
  4. Leikkaa mango pieniksi kuutioiksi.
  5. Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
15
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi