Filotaikinaan käärittyä hummeria curryvoissa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Juhlava hummeri paketoidaan rapeaan filotaikinaan ja tarjoillaan herkullisen curryvoin kanssa. Ylellinen maku viimeistellään Hummerifondilla.

Filotaikinaan käärittyä hummeria curryvoissa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.

Filotaikinaan käärittyä hummeria curryvoissa

Ainesosat

30 min
4

annosta

8 kpl herkkusieniä
80 g minipinaattia
2 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
2 kpl hummereita, keitettynä
4 kpl filotaikina-arkkeja
1 rkl seesamiöljyä
1 rkl seesaminsiemeniä
Curryvoi:   
100 g huoneenlämpöistä voita
1 rkl currya
1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
1 kpl limeä (hienoksi raastettua kuorta ja mehua)

Valmistus

  1. Mittaa voi, curry, valkosipuli, limenkuori ja -mehu kulhoon. Sekoita yhteen, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Irroita hummerista kuori ja liha. Paloittele liha.
  3. Viipaloi herkkusienet ohuelti, sekoita pinaatin ja fondin kanssa yhteen. Asettele hummerinliha hummerinkuorelle ja jaa sieni-pinaattiseosta pinnalle. Lisää vielä nokare voita päälle.
  4. Laita hummerinpuolikas filotaikinan sisään. Sivele pinta seesamiöljyllä ja ripottele seesaminsiemeniä päälle.
  5. Kuumenna uuni 200 °C:seen ja paista filotaikinapakettia leivinpaperin päällä pellillä noin 10 minuutin ajan, kunnes se on saanut kauniin värin pintaan. Tarjoa heti.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min, josta 10 min suolaukseen
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi