Grillattu katkarapusalaatti

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Raikas katkarapusalaatti syntyy grillissä pyöräytetyistä kasviksista, rapeasta rieskasta ja korealaisella chilitahnalla maustetusta majoneesikastikkeesta.

Grillattu katkarapusalaatti –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Grillattu katkarapusalaatti

Ainesosat

30 min
4

annosta

400 g katkarapuja kuorittuna
 banaanisalottisipullia, kuorittuna
 pientä tomaattia
 lime
 rieskaa
  rypsiöljyä
  suolaa ja mustapippuria
  rapeita salaatinlehtiä ja kasviksia
Kastike:   
1 dl majoneesia
0.5 dl crème fraichea
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
2 tl korealaista chilitahnaa
1 tl limemehua
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen ainesosat keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Halkaise sipulit, tomaatit ja lime. Leikkaa rieska. Öljyä kasvikset ja rieska rypsiöljyllä, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  3. Grillaa sipulit, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituneita. Grillaa tomaatit, lime ja rieska, kunnes ne ovat kauniin värisiä.
  4. Nosta salaatinlehdet, kasvikset, grillatut kasvikset ja rieska lautasille. Lisää katkaravut ja kastike. Tarjoile heti!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 1 h 20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min, josta 10 min suolaukseen
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi