Intialainen lohi, belugalinssejä ja sitruunavaahtoa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Intialainen lohi, belugalinssejä ja sitruunavaahtoa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.
Intialainen lohi

Ainesosat

noin 35 minuuttia + 2 tuntia marinointiin
4

annosta

600 g lohifileetä
2 dl luonnonjogurttia
1 rkl tandooritahnaa
2 rkl mangochutneytä
1 tl sitruunamehua
2 dl crème fraichea
1 rkl sitruunamehua
1 rkl mangochutneytä
  Suolaa ja pippuria
3 dl belugalinssejä
1 dl Bong Touch of Taste Kanafondia
6 dl vettä
  Salaattivihanneksia
  
  
  

Valmistus

  1. Sekoita jogurtti, tandooritahna, chutney ja sitruuna.
  2. Leikkaa lohi 8 osaan.
  3. Laita lohi ja jogurttimarinadi kulhoon ja jätä 2 tunniksi jääkaappiin tekeytymään.
  4. Yhdistä crème fraiche, sitruunamehu ja chutney ja mausta suolalla ja pippurilla.
  5. Huuhtele linssit ja laita ne kattilaan yhdessä fondin ja veden kanssa.
  6. Anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia ja valuta.
  7. Laita lohi uuniritilälle ja paista 200 asteessa 20 minuuttia.
  8. Tarjoile lohi linssien, kastikkeen ja kasvisten kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi