Grillattu lohi kapriskastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
50
4
annosta
4 lohifileetä á 150 g
Touch of Taste -perunat:
1 kg uusia perunoita
3 pientä keltasipulia
rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
Kastike:
4 rkl oliiviöljyä
3 rkl kapriksia
1 rkl sitruunan kuorta
1 rkl sitruunan mehua
1 tl valkosipulia hienonnettuna
3 rkl persiljaa hienonnettuna
Valmistus
Harjaa perunat juuresharjalla huolellisesti ja silppua sipulit.
Laita perunat ja sipulit vedellä täytettyyn kattilaan yhdessä fondin ja suolan kanssa. Keitä perunat pehmeiksi, valuta keitinvesi pois ja anna jäähtyä.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Mausta lohi suolalla ja pippurilla, sivele pintaan hieman öljyä ja grillaa keskilämmöllä. Laita perunat lautaselle, asettele grillattu lohi perunoiden päälle ja levitä päälle kapriskastike.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.