annosta
1. Pese sinisimpukat huolellisesti juoksevan veden alla.
2. Napauta avoimena olevia sinpukoita varovasti pöytään. Heitä pois simpukat, jotka eivät sulkeudu.
3. Kuullota hienonnettu salottisipuli, palsternakka ja valkosipuli oliiviöljyssä.
4. Lisää sinisimpukat ja kuumennettu viini ja vesi.
5. Laita kansi päälle ja keitä 2-3 minuuttia, tai kunnes simpukat ovat valmiit ja avautuneet.
6. Nosta simpukat liemestä. Kaada kerma liemeen ja keitä vielä hetken. Lisää suola ja pippuri.
7. Tarjoa simpukat syvältä lautaselta, kaada keitto päälle ja viimeistele persiljalla. Suolaa sormisuolalla.
Tarjoa tuoreen leivän kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.