Merimiehen simpukat ’Moules marinieres’

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Merimiehen simpukat ’Moules marinieres’ -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Merimiehen simpukat on ranskalainen klassikkoruoka

Ainesosat

4

annosta

1 kg sinisimpukoita
2 kpl salottisipulia, hienonnettuna
1 kpl pieni palsternakka kuutioina
2 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
1 rkl oliiviöljyä
1 nippu lehtipersiljaa
2 dl valkoviiniä
 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
1 dl vettä
2 dl kermaa
  suolaa ja pippuria

Valmistus

1. Pese sinisimpukat huolellisesti juoksevan veden alla.

2. Napauta avoimena olevia sinpukoita varovasti pöytään. Heitä pois simpukat, jotka eivät sulkeudu.

3. Kuullota hienonnettu salottisipuli, palsternakka ja valkosipuli oliiviöljyssä.

4. Lisää sinisimpukat ja kuumennettu viini ja vesi.

5. Laita kansi päälle ja keitä 2-3 minuuttia, tai kunnes simpukat ovat valmiit ja avautuneet.

6. Nosta simpukat liemestä. Kaada kerma liemeen ja keitä vielä hetken. Lisää suola ja pippuri.

7. Tarjoa simpukat syvältä lautaselta, kaada keitto päälle ja viimeistele persiljalla. Suolaa sormisuolalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10 min
arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min, josta 10 min suolaukseen
arvosana (0)
0.0/5
15
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi