Chili-teriyaki-vartaat

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkulliset naudanlihavartaat mausteisella chili-teriyaki-kastikkeella. Kastikkeessa maistuu tulinen chili, teriyaki, valkoviini, soija ja Kanafondi.

Chili-teriyaki-vartaat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia.

Chili-teriyaki-vartaat

Ainesosat

n. 45 min
4

annosta

600 g entrecôte ohueksi viipaloituna
12 kpl puisia varrastikkuja
Chiliteriyaki:   
  puolikas porkkana
  puolikas vihreä paprika
  puolikas jalapeno, ilman siemeniä
1 dl soijakastiketta, esim. Mrs Cheng's Japanese -soijaa
1 dl valkoviiniä
1 dl vettä
1 dl sokeria
 dl mirin, japanilaista maustetta
2 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia
  suolaa ja pippuria
Suurus:   
1 tl maissitärkkelystä
1 tl vettä

Valmistus

  1. Leikkaa jalapenot ja kasvikset pieniksi kuutioiksi chili-teriyakia varten.
  2. Laita kuutiot paksupohjaiseen kattilaan loppujen ainesten kanssa.
  3. Kuumenna ja anna hautua 15 minuuttia, siivilöi ja suurusta kastike maissitärkkelyksellä.
  4. Ota entrecôte viipaleet ja kierrä liha varrastikkuihin niin tiukasti kuin mahdollista.
  5. Varaa noin kolme varrasta aterioijaa kohden.
  6. Paista vartaat keskikuumalla lämmöllä joka puolelta noin 6-7 min.
  7. Tarjoa chili-teriyakikastikkeen kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 h
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 15 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi