Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Keveän raikas sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla on mitä herkullisin päätös uudenvuoden illalliselle! Tarjoile pannacotta kauniista kulhoista ja koristele vadelmilla ja valkosuklaalla.

Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla -reseptissä et tarvitse Touch of Taste -fondia. Joskus on vain parempi ilman.

Sitruunapannacotta paahdetulla valkosuklaalla

Ainesosat

30 min
4

annosta

2 dl kondensoitua maitoa
2.5 dl vispikermaa
2 kpl liivatelehteä
1 rkl sitruunamehua
 tarjoiluastiaa
  vadelmia
100 g valkosuklaata

Valmistus

Pannacotta

  1. Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen.
  2. Lämmitä kondensoitu maito ja kerma (noin 70 asteeseen). Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja lisää lämpimään kermaseokseen sekoittaen huolellisesti. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Sekoita jäähtyneen seoksen joukkoon sitruunamehu. Jaa seos tarjoiluastioihin ja siirrä jääkaappiin jähmettymään vähintään 2 tunniksi.

Paahdettu valkosuklaa

  1. Valmista paahdettu valkosuklaa asettamalla valkosuklaalevy leivinpaperin päälle. Paista 150 asteisessa uunissa noin 5 min. Sekoita, kunnes valkosuklaasta muodostuu pieniä valkosuklaakimpaleita ja paista vielä 5 min lisää. Ota pois uunista ja anna jäähtyä.
  2. Koristele jähmettyneet sitruunapannacottat paahdetuilla valkosuklaakimpaleilla ja vadelmilla!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 2 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi