Osterit ja kurkkugranita

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tuoreita ostereita kurkkugranitalla. Valmista kurkkugranita etukäteen ja tarjoile herkulliset osterit esimerkiksi uudenvuoden illallisella.

Osterit  ja kurkkugranita –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia.

Osterit ja kurkkugranita

Ainesosat

10 min + 3 h pakastus
3

annosta

6 kpl osteria
0.5 kpl pieni sitruuna
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia tai Kasvisfondia
0.5 kpl kurkkua
0.5 dl sokeria
1 tl etikkaa 24 %

Valmistus

  1. Kuori sitruuna kuorimaveitsellä ja poista kuoren valkoinen osa ja siemenet.
  2. Laita sitruunan kuori, hedelmäliha, kurkku (kuorineen), sokeri, fondi ja etikka tehosekoittimeen.
  3. Pyöräytä tasaiseksi ja laita matalaan muottiin.
  4. Laita pakastimeen muutamaksi tunniksi.
  5. Raaputa haarukalla granitaa irti ja kasaa pieniksi keoiksi ostereille.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 5 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 5 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi