Tonnikala-tataki ruskistetulla voilla ja soijalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ylellinen tonnikala-tataki, joka tarjoillaan perunan, kananmunan, punasipulin, tillin ja ruskistetun soijavoin kera.

Tonnikala-tataki ruskistetulla voilla ja soijalla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Tonnikala-tataki ruskistetulla voilla ja soijalla

Ainesosat

N. 35 minuuttia
4

annosta

400 g tuoretta tonnikalaa
2 rkl seesaminsiemeniä, mustia tai valkoisia
400 g pieniä keitettyjä uusia perunoita
 keitettyä kananmunaa
0.5 dl ruohosipulia, hienonnettuna
1 nippu tuoretta tilliä
50 g voita
1 rkl Mrs Cheng´s japanilaista soijaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 dl kermaviiliä
 pieni purkki kalan- tai merilevänmätiä

Valmistus

  1. Halkaise perunat ja kananmunat.
  2. Kuumenna teflon-pannu, kunnes se on oikein kuuma.
  3. Paista tonnikalaa n. 15 sekuntia molemmilta puolin, siirrä leikkuulaudan päälle. Mausta suolalla, ja pippurilla. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Leikkaa kala 2-3 cm:n paksuisiksi siivuiksi.
  4. Ruskista voi pienessä kattilassa, kunnes se on kullanruskeaa ja lisää sitten soija ja fondi, kiehauta.
  5. Laita kaikki tarjoiluvadille ja lusikoi päälle lämmin soijavoi.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi